Wie is ZOOM?

ZOOM staat voor Zonsbeek Opleidingskunde Op Maat en zoomt letterlijk in én uit bij een organisatie, team en individu om zo bij te dragen aan de ontwikkeling daarvan.

ZOOM is in 2013 opgericht door Nicole van Zonsbeek en richt zich met name op de gezondheidszorg, overheid en onderwijs. Ik draag bij aan de ontwikkeling van organisatie, team en individu door maatwerk in opleiding en begeleiding. Ik zie mezelf als een HRD-specialist op het gebied van opleiden, begeleiden en veranderen.

Met mijn ervaring in de rol van (Deep Democracy – Insights Discovery) trainer, coach, adviseur, supervisor, werk- en praktijkopleider zet ik diverse instrumenten in om deze ontwikkeling in gang te zetten.

De energie die ik daarvan krijg en kan overdragen, is mijn grootste drijfveer.

Accreditaties

Nicole is gecertificeerd Coach en Supervisor (LVSC) Keurmerk voor professioneel begeleiden, geaccrediteerd Deep Democracy en Insights Discovery trainer en erkend leraarcoach (LOV).

CRKBO

ZOOM is een CRKBO erkend bedrijf waardoor sommige leeractiviteiten vrij van BTW zijn.

Persoonlijke effectiviteit

Voorjaar en najaar

SCHRIJF U NU IN VOOR DE WORKSHOP ‘ PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT’

Nicole van Zonsbeek geeft u in een workshop (4 dagdelen) alle tools die u nodig heeft om effectiever te worden. Door inzet van Insights Discovery krijgt u inzicht in uw persoonlijke voorkeursstijl. Met dit inzicht leert u af te stemmen op en verbinding te maken met anderen om zo sterke en effectieve relaties te ontwikkelen. Tijdens deze workshop leert u in een klein gezelschap samen met én van anderen.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar ZOOM

Nicole van Zonsbeek, eigenaar ZOOM

Wees de
verandering
die u zelf in de
wereld wilt 

zien

Wat vindt de klant

‘Nicole is gedreven en heeft een onbevangenheid in haar denken. Ze denkt niet in problemen maar onderkent het vraagstuk, brengt het in lijn en is pas tevreden als het klaar is. Nicole vindt de klik met professionals zonder in hun domein te komen. Nicole heeft het lef om zaken bespreekbaar te maken waarvoor ze verantwoordelijk is en die dit sec vanuit haar adviesrol, wat een kracht is.’

Jeroen van Tilburg, RVE Manager, Jeroen Bosch Ziekenhuis

MENU