Teamontwikkeling

ZOOM brengt het team in ontwikkeling vanuit een vastgestelde huidige situatie naar een beoogde wenselijke situatie. ZOOM brengt de teamleden met elkaar in verbinding en stimuleert het aangaan van een dialoog. Procesmatig sturen, motiveren en confronteren zijn daarbij passende kernwoorden. ZOOM laat kwaliteiten zichtbaar worden en benut deze voor het groepsproces. Een leidinggevende maakt deel uit van deze ontwikkeling.

Samenwerken in een team vraagt onderhouden van de samenwerkingsrelatie, maar soms is deze relatie verstoord en stelt een leidinggevende de vraag Hoe zorg ik ervoor dat mijn team (weer) samenwerkt? Hoe krijg ik professionele feedback geborgd in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat de talenten in het team worden benut?

Vooraf stelt ZOOM vast hoe de gewenste situatie te borgen is in de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden, dan pas is er sprake van succesvol ontwikkelen.

Insights Discovery is één van de instrumenten om teameffectiviteit zichtbaar te maken. Deep Democracy intervenieert op de onderstroom en faciliteert het echte gesprek. ZOOM is geaccrediteerd Insights Discovery- en Deep Democracy trainer.

Teamontwikkelplan

Wil je als leidinggevende een plan om je team te ontwikkelen?

Neem contact op met ZOOM en bespreek de mogelijkheden van ondersteuning!

Stuur voor meer informatie een e-mail naar ZOOM

 Meer
diversiteit
in een team maakt
krachtig,
mits
 verschillen
mogen bestaan 

Wat vindt de klant

Nicole heeft ons ondersteund bij het vormgeven van een teamontwikkelingstraject voor alle medewerkers van de OK. Zij heeft ons geholpen om onze ideeën daarover te ordenen en zo de juiste vragen te stelen aan de externe partijen die daarvoor benaderd hebben. Het traject is inmiddels gestart en al werkende weg krijgt het nu zijn definitieve vorm.
De kracht van Nicole is dat ze resultaatgericht combineert met verstand van zaken. Ze weet waar ze het over heeft en maakt dat op een charmante maar altijd heldere manier duidelijk.

Henk Hendrikx, Manager Leerhuis / OOC, Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis (ETZ)

MENU