Unieke Organisatie

ZOOM biedt organisaties ondersteuning in de ontwikkeling van de organisatie. In de wereld waar de verandering de meest constante factor is stellen organisaties de vraag Hoe zij het leervermogen van de organisatie kunnen vergroten?

Aanpassingsvermogen door leervermogen heeft de afgelopen jaren duidelijke strategische prioriteit gekregen. Maar hoe vertaal je de abstracte strategische vraag naar concrete organisatie(leer)doelen? Op welke manier kun je medewerkers laten bijdragen aan deze ontwikkeling? Hoe benut je de talenten binnen de organisatie zodat het energie oplevert?

Een beleidsmatige aanpak van opleiden zorgt voor afstemming tussen de strategische doelstellingen van de organisatie. Het implementeren van dit beleid vraagt het aanleren van nieuwe vaardigheden maar ook het afleren van oude gewoontes. In hoeverre de organisatie haar leervermogen kan vergroten wordt mede bepaald door de (leer)cultuur.

Wat biedt ZOOM?

Elke organisatie is uniek en dat geldt ook voor de mensen binnen die organisatie. Succesvol veranderen vraagt om maatwerk.

ZOOM ondersteunt het management door ze te adviseren en te coachen, door het schrijven van strategische (ontwikkel)beleid en het ondersteunen van de organisatie om deze verandering te realiseren door o.a. inzet van een (leer)cultuurprogramma.

Leergang Strategische opleidingsbeleid

Schrijf je in voor de leergang Strategisch Opleidingsbeleidsplan

Ben je praktijkopleider en wil je graag de ontwikkeling van jouw organisatie ondersteunen door het schrijven van een strategische opleidingsbeleidsplan? Schrijf je dan in voor de leergang Strategisch Opleidingsbeleidsplan. In een Action Learning setting schrijf en leer je samen met anderen.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar ZOOM

“Verandering
is nog geen
ontwikkeling“

Wat vindt de klant

Nicole heeft samen met directie aan het herwinnen van het vertrouwen van de medewerkers van Tolburg in de organisatie als geheel en de samenwerking van de teams onderling. Naast de inhoudelijke bijdrage heeft Nicole als persoon een belangrijke rol gespeeld. Zij is energiek, daadkrachtig, pragmatisch, kan strategie vertalen naar de dagelijkse praktijk en is op een plezierig manier no-nonsense.

Tom Franssen, Directeur Bedrijfsvoering, Specialistische revalidatie Tolbrug

MENU