Individuele ontwikkeling

Er zijn allerlei redenen om je te verdiepen in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Waarom je jezelf wilt ontwikkelen wordt door iedereen anders beantwoord. Vaak komt het voort uit het gevoel dat je er niet uithaalt wat erin zit, of dat je binnen het werk niet helemaal aan de verwachting kan voldoen.

ZOOM kan helpen om de weg naar het doel te bepalen. Op basis van een intake zal ZOOM adviseren welke leerinterventies passend is bij de persoonlijke ontwikkelvraag.

Leerinterventies

Welke leerinterventies ZOOM kan inzetten is in het submenu te lezen. Bij interventies waar ZOOM niet voldoende in gekwalificeerd is zal ZOOM binnen haar professionele netwerk doorverwijzen.

Persoonlijke effectiviteit

Voorjaar en najaar

SCHRIJF U NU IN VOOR DE WORKSHOP ‘ PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT’

Nicole van Zonsbeek geeft u in een workshop (4 dagdelen) alle tools die u nodig heeft om effectiever te worden. Door inzet van Insights Discovery krijgt u inzicht in uw persoonlijke voorkeursstijl. Met dit inzicht leert u af te stemmen op en verbinding te maken met anderen om zo sterke en effectieve relaties te ontwikkelen. Tijdens deze workshop leert u in een klein gezelschap samen met én van anderen.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar ZOOM

Het is de
toon die de
muziek maakt

Wat vindt de klant

De kracht van Nicole is haar passie en vriendelijkheid, daarnaast geeft ze een gevoel van vertrouwen. Deze combinaties aangevuld met haar spontaniteit maken dat Nicole van begin af een open sfeer creëert, waardoor het gesprek zeer persoonlijk wordt.

Dirk Verwey, Manager IT SSC-ICT, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Den Haag.

MENU