gabapentin to buy online http://goodvibeswebsitedesign.co.uk/wp-json/oembed/1.0/embed?url=https://goodvibeswebsitedesign.co.uk/web-design-high-wycombe/ Wie is ZOOM?
ZOOM staat voor Zonsbeek Opleidingskunde Op Maat en zoomt letterlijk in én uit bij een organisatie, team en individu om zo bij te dragen aan de ontwikkeling daarvan.

ZOOM is in 2013 opgericht door Nicole van Zonsbeek en richt zich met name op de gezondheidszorg, overheid en onderwijs. Ik draag bij aan de ontwikkeling van organisatie, team en individu door maatwerk in opleiding en begeleiding. Ik zie mezelf als een HRD-specialist op het gebied van opleiden, begeleiden en veranderen.

Met mijn ervaring in de rol van (Insights Discovery) trainer, coach, adviseur, supervisor, werk- en praktijkopleider zet ik diverse instrumenten in om deze ontwikkeling in gang te zetten.

De energie die ik daarvan krijg en kan overdragen, is mijn grootste drijfveer.

http://livebroadcast.com.au/page/506/ Accreditaties
Nicole is gecertificeerd Coach en Supervisor (LVSC) Keurmerk voor professioneel begeleiden, geaccrediteerd Insights Discovery trainer en erkend leraarcoach (LOV).

http://escapespamcr.co.uk/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://escapespamcr.co.uk/danni-carss/ CRKBO
ZOOM is een CRKBO erkend bedrijf waardoor sommige leeractiviteiten vrij van BTW zijn.

 

 

Persoonlijke effectiviteit

Voorjaar en najaar

SCHRIJF U NU IN VOOR DE WORKSHOP ‘ PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT’

Nicole van Zonsbeek geeft u in een workshop (4 dagdelen) alle tools die u nodig heeft om effectiever te worden. Door inzet van Insights Discovery krijgt u inzicht in uw persoonlijke voorkeursstijl. Met dit inzicht leert u af te stemmen op en verbinding te maken met anderen om zo sterke en effectieve relaties te ontwikkelen. Tijdens deze workshop leert u in een klein gezelschap samen met én van anderen.

Stuur voor meer informatie een mail naar ZOOM