http://macayanez.com/project/2011-red-gallery-london-uk/ http://jammuemarket.com/product/palak-normal-1-kg/?add-to-cart=4543 Supervisie http://heavenlyplastics.com/tag/mission-trip/ (LVSC-geregistreerd)
Supervisie is een methode om te leren van concrete werkervaringen. Centraal staat het leerproces. Dit doe je door te reflecteren op een concrete werkervaring, met als resultaat bewustwording, acceptatie en hantering van het geleerde. Op basis daarvan wordt er een vertaalslag naar soortgelijke situaties gemaakt. Dit leren doe eerst met ondersteuning van de supervisor en gaandeweg zo zelfstandig mogelijk.

Colombes Zelfsturing
Supervisie is leren op basis van zelfsturing. Je kiest doelgericht voor een leerproces, waar jezelf actief mee aan de slag gaat, ook buiten de supervisiebijeenkomsten om. Leren gaat om wat je in jezelf te ontwikkelen of te veranderen hebt om adequater je werk uit te voeren. Als supervisor zal ik je in dit leerproces ondersteunen daar waar het niet zelfstandig kan. Door het eigen maken van de supervisorische basisvaardigheden ontwikkelt de supervisant steeds meer een eigen interne supervisor.

Supervisie kan individueel als in groepsverband plaatsvinden.

Volg ZOOM op Social Media

Facebook, Instragram of Twitter

Benieuwd waar ZOOM zoals mee bezig is? Volg ZOOM via Facebook, Instagram en/of Twitter!