Gusau http://jubainthemaking.com/it/story-of-mary-part-5-2/ Strategisch HRD-beleid
Human Resource Development (HRD) is een discipline die zich richt op het ontwikkelen van mensen en organisaties waarbij het werknemersperspectief centraal staat. HRD onderscheidt zich van HRM. HRM  is het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek, HRD richt zich op het ontwikkelen van de mensen vanuit die plek.

Kunwi Organisaties worstelen met een steeds complexere omgeving waarbij ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. De toenemende complexiteit stelt managers voor de steeds lastigere strategische uitdaging om hun organisatie goed afgestemd te houden op de omgeving.

cheap mexican pharmacy neurontin Een beleidsmatige aanpak van Human Resource Development (HRD) zorgt voor afstemming tussen de strategische doelstellingen van de organisatie, de visie op het ontwikkelen en opleiden én de voornemens ten aanzien van de praktijk. Het is één van de instrumenten om de organisatie te voorzien van gekwalificeerde en ontwikkelde medewerkers, waarbij de benodigde kwalificaties een middel zijn om de doelen, gesteld in strategisch beleid, te behalen.

Leergang Strategische opleidingsbeleid

Schrijf je in voor de leergang Strategisch Opleidingsbeleidsplan

Ben je praktijkopleider en wil je graag de ontwikkeling van jouw organisatie ondersteunen door het schrijven van een strategische opleidingsbeleidsplan? Schrijf je dan in voor de leergang Strategisch Opleidingsbeleidsplan. In een Action Learning setting schrijf en leer je samen met anderen.

Stuur voor meer informatie een mail naar ZOOM