neurontin mgus where to buy provigil in malaysia Teamontwikkeling
ZOOM brengt het team in ontwikkeling vanuit een vastgestelde huidige situatie naar een beoogde wenselijke situatie. ZOOM brengt de teamleden met elkaar in verbinding en stimuleert het aangaan van een dialoog. Procesmatig sturen, motiveren en confronteren zijn daarbij passende kernwoorden. ZOOM laat kwaliteiten zichtbaar worden en benut deze voor het groepsproces. Een leidinggevende maakt deel uit van deze ontwikkeling.

http://harbutlawcottages.co.uk/the-cottage Samenwerken in een team vraagt onderhouden van de samenwerkingsrelatie, maar soms is deze relatie verstoord en stelt een leidinggevende de vraag Hoe zorg ik ervoor dat mijn team (weer) samenwerkt? Hoe krijg ik professionele feedback geborgd in de praktijk? Hoe zorgen we ervoor dat de talenten in het team worden benut?

http://haggesgolf.com/168-dtse30664-single-i-två-systrar.html Vooraf stelt ZOOM vast hoe de gewenste situatie te borgen is in de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden, dan pas is er sprake van succesvol ontwikkelen.

Insights Discovery is één van de instrumenten om teameffectiviteit zichtbaar te maken. ZOOM is geaccrediteerd Insights Discovery trainer.

Teamontwikkelplan

Wil je als leidinggevende een plan om je team te ontwikkelen?

Neem contact op met ZOOM en bespreek de mogelijkheden van ondersteuning!