http://yorkshirehandbells.co.uk/gallery/huddersfield-masons/sony-dsc-5/ where can i buy ivermectin Coaching (LVSC-geregistreerd)
Coaching is de begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te ontwikkelen. Een bekende definitie van coaching is die van Whitmore uit 2002. Volgens hem is de definitie van coaching ‘Het vrijmaken van iemands potentieel om zijn prestatie te maximaliseren’.

Het doel van coaching is de coachee te ondersteunen bij het behalen van de zelfgekozen doelen.

http://bathrooms-direct.net/?p=182 Intake
Op basis van een intakegesprek wordt de coachvraag geanalyseerd. Als het een werkgerelateerde coachvraag betreft is de leidinggevende aanwezig bij het intakegesprek, om desbetreffende rol te bespreken én welke condities voorwaardelijk zijn voor toekomstig succes.

Op basis van de analyse kan ZOOM aangeven of coachen een gepaste leerinterventie is, soms is een andere begeleidingsvorm meer passend. Indien gewenst brengt ZOOM een offerte uit.

Southchase Werkwijze
Veiligheid is een belangrijke voorwaarden om te kunnen ontwikkelen. Het werken met tussentijdse praktijkopdrachten helpt de coachee om zijn/haar werkplek als leermoment te benutten en brengt de dagelijkse praktijk in het coachtraject. Indruk krijgen van de wijze van coachen lees de referenties op deze site.

 

 

 

 

Volg ZOOM op Social Media

Facebook, Instragram of Twitter

Benieuwd waar ZOOM zoals mee bezig is? Volg ZOOM via Facebook, Instagram en/of Twitter!